Geef uw bank of stoel een 2e leven met herstoffering! Het is niet alleen beter voor uw eigen portemonnee, maar u helpt de natuur er ook nog eens een flinke hand mee! Tevens gebruiken wij biologisch afbreekbare verf-stoffen zodat het afval-water niet giftig is en zo de natuur het minst te lijden heeft! Met ander woorden recycled u de meubelen die u lief heeft. Dus al met al, een win win situatie!

TÜV; deze website wordt volledig gedraaid op 'TÜV Certified power reduction servers' in New Zealand. Wat dit inhoudt is het volgende. De CPU servers van de data-centers waar onze website deel vanuit maakt en op draait, wordt 100% voorzien van Wind En Water Centrales zodat zelfs onze website Natuurvriendelijk is! Leuke bijkomstigheid toch, alle beetjes helpen!

CE staat voor "Conformité Européenne" en is een conformiteitsmerkteken. Het label geeft aan dat de fabrikant of importeur verklaart dat de producten die het label dragen voldoen aan  de eisen in Europese richtlijnen (EC directives) die voor deze producten zijn opgesteld. De inhoud van deze Europese richtlijnen heeft betrekking op de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubelasting.

 

© 2014 Clochard Fabrics, all rights reserved.

Geen rechten op druk en zetfouten,

kleuren kunnen afwijken van het origineel.